KERSTPRODUCTIE DOE MEE!

Gepubliceerd op 9 september 2020 om 02:22

FEELGOOD SHOW!

Tijd voor wat ontspanning en entertainment in de koude wintermaanden! In december produceren wij een dynamische kerstshow. We nemen je mee in een kerstverhaal en presenteren ondertussen vormen van uitvaarten en nieuwe uitvaartproducten. Dit wordt een echte feelgood show! Weergaloos! 

NIEUWE VORMEN VAN UITVAARTEN

Funeral Rockstars Kerstproductie is een live (kerst) evenement voor publiek. We brengen een totale showervaring met daarin input van uitvaartgerelateerde ondernemers en creatieven zoals je dat van ons gewend bent. We hebben ook een gaaf uitvaartgerelateerd voorprogramma.

EXPOSURE VOOR JOUW ONDERNEMING

Ook in deze productie zoeken we weer naar een verbinding tussen uitvaartgelateerde ondernemingen én creatieven. In deze weergaloze show kun je een scene voor jouw onderneming inkopen. Funeral Rockstars gaat dan aan de slag met een gave representatie van jouw bedrijf in het script van deze kerstshow.

WAT STOP JE ERIN WAT KRIJG JE TERUG
Een inleg bedrag Een eigen scene in de productie waarin jouw onderneming centraal staat
Producten, personen en materiaal van jouw onderneming Interactie met en presentatie aan een relatief groot (consument & branchegerelateerd) publiek
Vervoer van jouw spullen naar de locatie Beeldmateriaal van jouw onderneming en producten
Data van publiek (onderzoeksonderdelen, reacties)

WIE KUNNEN ER MEE DOEN

UITVAART
Uitvaartleiders (zzp/franchise)
Uitvaartorganisaties(familiebedrijven/verzekeraars)
Dragers(verenigingen)
Post-Mortem verzorging
Kist/wade/baar/urn leveranciers
Digitale uitvaart leveranciers/makers
Herinneringproducten leveranciers/makers
Rouwvervoerder
Bloemisten
Cateraar / Food
Lifestyle Label
Mode Label

ZET JOUW ONDERNEMING IN DE SPOTLIGHT!

In deze feelgood kerstproductie bieden we podium aan uitvaartgerelateerde ondernemers en creatieven. In de kerstshow kun je met jouw uitvaartonderneming een onderdeel in het voorprogramma (interactie) of in het hoofdprogramma (presentatie) "inkopen". Wij bouwen een scenes in de show waarin jouw onderneming centraal staat. Wanneer je meedoet, wordt je meegenomen in de promotie, krijg je een eigen scene of onderdeel en krijg je beeldmateriaal en data die we verzamelen tijdens het evenemement. Je kunt met je persoon of met je producten meedoen of allebei. Wij zorgen voor het script, performers, muziek en decor voor jouw scene. We vragen daarom een bijdrage om deze productie met zijn allen rond te krijgen.

HOE WERKT HET 

De Funeral Rockstar kerstproductie is een podium voor jouw onderneming. We produceren een live-evenement in de Rijswijkse Schouwburg . We maken een kerstverhaaal met verschillende dynamische scenes.  In deze scenes zetten we steeds een onderneming of een batch aan ondernemers of producten centraal in een door creatieven gemaakte setting. Wij zorgen voor het verhaal, het script, de regie, het decor, de artiesten en de techniek. Jouw input kan bestaan uit het aanleveren van producten of jezelf in het voorprogramma (interactief) of het hoofdprogramma (presentatie). Wij zorgen voor een productie met een strakke regie en adembenemende onderdelen waarin jouw onderneming optimaal in de spotlights komt te staan.

UNIEKE PRESENTATIE

Doe mee in deze productie! Na het verzamelen van aanmeldingen gaan wij aan de slag met het vormen van een script waarin deelnemend ondernemingen tot hun recht komen. Funeral Rockstars doet daarin een beroep op haar enorme netwerk in de culturele en creatieve sector. Zij buigen zich over de verschillende scenes om te komen tot indrukwekkende presentaties in de show.

DATA VERZAMELEN 

Na het evenement ontvang je beeldmateriaal van jouw scene(s) en backstagebeelden. Bovendien krijg je inzicht in data van voor jou relevante zaken die we hebben verzameld bij publiek. Het publiek krijgt naslagwerk mee waarin jouw onderneming staat opgenomen. 

WAT LEVERT HET OP

VOORDEEL WANT
Bereik Jouw publiek in deze show bestaat uit consumenten en branchegenoten
Uniek Jouw onderneming, persoon of product wordt op een uiterst unieke manier gespresenteerd
Content = nieuwe volgers Na de show ontvang je beeldmateriaal wat je kunt gebruiken als content voor jouw socials
Experimenteren We experimenteren met een dynamische custombuild presentatie van jouw onderneming
Data verzamelen Je krijgt van ons data die we verzamelen van publiek tijdens het evenement waardoor jij meer inzicht krijgt
Branding Je krijgt de kans jouw onderneming te presenteren in een zeer creatieve omgeving en wordt meegenomen in het naslagwerk voor publiek
Ervaring Je hebt een gave avond waarin ondernemers, creatieven en publiek samenkomen (coronaproof)
Sfeer We gaan voor een heerlijke sfeer voor iedereen die meedoet en natuurlijk voor ons publiek.

Foto's op deze pagina SaMaCo Uitvaartfotografie


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.