ZATERDAG 29 MEI ☆ CEMETERY CLEAN-UP!

Gepubliceerd op 2 januari 2021 om 12:21

In navolging van Zuid-Europese landen waar families en vrienden zich in het voorjaar naar begraafplaatsen begeven om schoon te maken en de doden te eren op een luchtige manier, introduceert Funeral Rockstars "Cemetery Clean-up!" in Nederland. De eerste editie in het Paasweekend op Begraafplaats Essenhof in Dordrecht was een groot succes. De tweede editie is tijdens Het weekend van de Begraafplaats op 29 mei 2021. Kom mee schoonmaken en voel je goed.

WEEKEND VAN DE BEGRAAFPLAATS 29 MEI 2021

Op zaterdag 29 mei gaan families, vriendengroepen en andere aanmelders aan de slag met het schoonvegen en afpoetsen van vergeten graven* en paden en het opfluffen van bloem- en plantwerk. Doe mee! Super sociaal, goed voor iedereen. Schrijf je nu in als schoonmaker. 

* We tornen uiteraard niet aan bestaande graven zonder toestemming van families,  de locatie-eigenaar overlegt met ons wat we wel en niet kunnen schoonmaken.

WIL JE KOMEN SCHOONMAKEN? SCHRIJF JE HIER IN!

Locaties worden snel bekendgemaakt

Mooie stevige zwarte 12 liter emmer met Cemetery Clean-up logo om jouw poetsbeurt extra elan te geven. Ook leuk met een plantje erin of naar het strand als koeler.

DIT EVENEMENT WORDT ONDERSTEUND DOOR

INSCHRIJVEN ALS LOCATIE-HOST

Ben  je een begraafplaatseigenaar of -manager en wil je (een deel van) jouw locatie beschikbaar stellen voor een schoonmaakteam, registreer dan hier. Afhankelijk van de tijd, afstand en schoon te maken gebied wordt een selectie gemaakt van locaties die deel kunnen nemen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Bert verhoeff
3 maanden geleden

Beste Marieke,

Ik ben fotograaf en samen met vier andere fotografen maken we een fotoserie over hedendaagse uitvaartrituelen.
Het gaat een tentoonstelling in Museum Hilversum worden en een boek. Iedere fotograaf kiest zijn of haar eigen onderwerp. Funeral Rockstars spreekt me erg aan en ik zou graag een of meerdere van de op de website aangekondigde onderwerpen willen fotograferen. Gaan die door ondanks Corona? Kan ik een keer bij je langs komen om het een en ander te bespreken? Bedankt alvast , hartelijke groet, Bert Verhoeff 0610946194