ZATERDAG 3 APRIL ☆ ODE AAN DE DODEN ☆ VOORJAAR SCHOONMAAK

Gepubliceerd op 4 januari 2021 om 12:21

Niks zo rustgevend én sociaal als samen iets aan de kant krijgen. In navolging van Zuid-Europese landen waar families en vrienden zich in het voorjaar naar begraafplaatsen begeven om schoon te maken en de doden te eren op een luchtige manier, introduceert Funeral Rockstars "Ode aan de Doden Voorjaar Schoonmaak" in Nederland. Dit 1ste jaar startend met enkele locaties tijdens Pasen.

PAASWEEKEND

Op zaterdag 3 april gaan families, vriendengroepen en andere aanmelders in 2 shifts op 2 locaties in Nederland aan de slag met het schoonvegen en afpoetsen van graven en paden en het opfluffen van bloem- en plantwerk. Doe mee! Super sociaal, goed voor iedereen. 

WIL JE KOMEN AFSTOFFEN MET EEN VRIENDENCLUB? SCHRIJF JE HIER IN

Omgeving Rotterdam 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Bert verhoeff
een maand geleden

Beste Marieke,

Ik ben fotograaf en samen met vier andere fotografen maken we een fotoserie over hedendaagse uitvaartrituelen.
Het gaat een tentoonstelling in Museum Hilversum worden en een boek. Iedere fotograaf kiest zijn of haar eigen onderwerp. Funeral Rockstars spreekt me erg aan en ik zou graag een of meerdere van de op de website aangekondigde onderwerpen willen fotograferen. Gaan die door ondanks Corona? Kan ik een keer bij je langs komen om het een en ander te bespreken? Bedankt alvast , hartelijke groet, Bert Verhoeff 0610946194