ZATERDAG 11 SEPTEMBER 2021 ☆ OPEN CONTENT DAG ☆ INDIAN SUMMER

Gepubliceerd op 30 december 2020 om 12:59

Elk seizoen organiseert Funeral Rockstars een Open Content dag. Op deze dynamisch experimentele dag verbinden we uitvaartgerelateerde ondernemers aan creatieven om te komen tot eigenzinnig beeldmateriaal waar iedereen wat mee kan. Hieronder lees je hoe je mee kunt doen als uitvaartondernemer of als creatief.

UITVAARTONDERNEMERS

Uitvaartgerelateerde ondernemers kunnen voor een relatief klein bedrag deelnemen aan de Open Content Dag. Je krijgt een eigen script voor jouw onderneming. Na afloop ontvang je een video en fotomateriaal voor jouw onderneming die je vrij kunt gebruiken voor jouw socials, website en nieuwsbrieven. Ben je een uitvaartgerelateerde ondernemer en heb je zin in een dag nieuw beeld maken voor jouw onderneming in een eigen script? Klik dan op onderstaande button.

CREATIEVEN

Creatieven en figuranten doen gratis mee aan deze dag. Je kunt je vastbijten in een uitvaartsetting en daar mee aan de slag in je wildste vormen. Doe dus mee als je iets wilt toevoegen op de dag en jezelf wilt begeven in uitvaartnetwerken. Ook jij kunt je producten toevoegen in de Open Content Dag maar betaalt daar niet voor omdat je essentieel bent in het creëren van vormen voor uitvaartondernemers en de sfeer op de dag. Ook jij krijgt video's en beeld met jezelf en jouw producten die zijn geïntegreerd in de uitvaartsettings en scripts van uitvaartondernemers. Ben je een creatief die iets maakt of kan maken of wil je modellen, zingen, dj-en, performen of figureren? Schrijf je in op onze Open Calls via onderstaande button.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.