uitvaart CONCEPTen

inspiratie voor ondernemers én consumenten

Funeral Rockstars biedt met haar creatieve uitvaartconcepten inspiratie aan zowel de branchekant als aan de consumentkant. Wij construeren totaal nieuwe uitvaartvormen en uitvaartbelevingen door gebruik te maken van producten uit bestaande assortimenten van ondernemers. Bij ons gaat het over lifestyle, merken, design, mode en muziek. Onze kracht ligt in het kunnen bewegen tot samenwerken en het bijeenbrengen van producten van verschillende leveranciers om deze in een nieuwe context te plaatsen. Daardoor worden deze producten op een nieuwe manier gebruikt en (her)ontdekt door consumenten. 

totaalconcepten

Funeral Rockstars is gespecialiseerd in het creëren van totaalconcepten en sfeerbepalende onderdelen in uitvaarten en evenementprogramma's. Funeral Rockstars zorgt ervoor dat onderdelen die relatief vaak in uitvaartplechtigheden en (zakelijke) evenementen voorkomen een unieke uitwerking krijgen. 

zelf een concept creëren 

Wil je jouw producten uitlenen aan ons of meedoen aan de Open Content Dag om samen met ons een uitvaartsetting voor jouw product(en) te creëren? Ga dan naar deze LINK voor deelname aan contentevenementen en uitleenweken of doe ons een voorstel van wat je wil, dan realiseren we dat. Particulieren en/of uitvaartverzorgers kunnen ons tevens inschakelen voor thematisering en styling van uitvaarten, uitvaartplechtigheden en uitvaartfeesten