CREATIEVE CONCEPTEN 

Funeral Rockstars kent haar oorsprong in het extravagante grootstedelijk nachtleven van de jaren '90. Wij ontwikkelen artistieke, interactieve en sfeerbepalende onderdelen voor uitvaartplechtigheden en (zakelijke) evenementprogramma's. Je kunt ons inschakelen als je betovering nodig hebt.

UNIEKE UITWERKING

Funeral Rockstars is gespecialiseerd in het brengen van totaalconcepten en sfeerbepalende conceptonderdelen in (uitvaart)programma's. Wij werken voor (uitvaartgerelateerde) organisaties, galeries, modemerken, gemeenten en retailers. Wij voeren thema's door op een manier die je bij anderen niet ziet. Funeral Rockstars zorgt ervoor dat onderdelen die relatief vaak in uitvaartplechtigheden en (zakelijke) evenementen voorkomen een unieke uitwerking krijgen. Bekijk de lijst met concept services en laat zaken uit handen nemen door ons.  Laat je niet weerhouden speciale verzoeken te doen. De hemel is het hoogst haalbare bij ons.

Laat je niet afschrikken door onze soms extravagante stijl en  fotowerk voor specifieke klanten. Funeral Rockstars kent ook ingetogen statische sferen en het brengen van momenten van bezinning.

snelheid, stijl en stiptheid

Funeral Rockstars bestaat sinds 2018 maar wij hebben 25 jaar ervaring in het anders brengen van zaken die voorkomen in evenementprogramma's. Onze kern ligt in het organiseren van zakelijke, modegerelateerde, culturele en privé-evenementen. Ons onderscheid zit in de snelheid waarin we concepten ontwikkelen en uit kunnen rollen, het gevoel voor stijl en sfeer voor publiek, de enorme hospitality factor en de stiptheid van planning. Buiten dat worden we door klanten geprezen om de allesomvattende aftermovies die wij van evenementen en gebeurtenissen kunnen maken.

concept SERVICES

 • Deurhosting

  Professioneel gastontvangst aan de deur in styling of thema, ook een tweeling beschikbaar (gastenlijst / gastontvangst / welkom) 
 • Uitdeelmoment

  Het uitdelen van artikelen al dan niet gegoten in een actieve of statische performance voor, tijdens of na uitvaartplechtigheden of evenementen (goodiebags / flyers / food / drinks / samples )
 • Performance(s)

  Een uitgevoerd ritueel, performance of stuk gebracht door professionele artiesten en modellen opgeleid in onze eigen showstal (ritueel / themashow / dans / theater / mime / acrobatiek / statisch / modeshow)
 • Hospitality

 • "Onderonsjes" persoonlijke hospitality voor gasten om hen op hun gemak te stellen, gezien te laten zijn en de sfeer te verzachten door met hen om te gaan (interactief : object / mens / spel / installatie / visuals / muziek / workshop / make-over)
 • Styling

  Het vinden, thematiseren en aankleden van locaties , objecten en mensen en het ontwikkelen en maken van decoronderdelen voor evenementen en uitvaartplechtigheden (o.a. creëren van een persoonlijk altaar)
 • Productpresentatie 

 • Georganiseerd moment waarbij producten worden getoond of kunnen worden ervaren, verpakt in een totaalervaring of een mooi decor met host / performance

 • FOTO- EN VIDEO 

 • Laat foto's en video's maken door onze foto- en videografen die nauwelijks opvallen tijdens een evenement of uitvaart maar wel met prachtige herinneringen terugkomen (aftermovie, backstage reports, videoclips, korte reportages, documentaires, photobooth op locatie, digitale vooraankondigingen)
 • PARTY MANAGEMENT

  Het bedenken, thematiseren, uitwerken en organiseren van evenementen, evenementprogramma-onderdelen en uitvaartplechtigheden. Alles wordt uit handen genomen afgestemd op jouw wensen (uitnodiging, gastontvangst, horeca, performance, hospitality, inrichting, locatie, thematisering, opruimen, afbouw, aftermovie e.d.)