NIEUW BEELD VOOR JOUW SOCIAL MEDIA EN COMMUNICATIE

Gun jezelf onderscheidend beeld van jouw producten en jezelf en krijg gave nieuwe profiel- en persfoto's en een videoteaser voor jouw onderneming in 2022.  Boek een eigen script in onze zeer toegankelijke Open Content Dag en bouw samen met ons een voor jou relevante setting waar we beeld van schieten.


EIGENZINNIG BEELD DAT JE BIJ EEN ANDER NIET ZIET

Toen wij in 2018 begonnen was er nog maar weinig uitvaartgerelateerd beeld online te vinden. We kwamen erachter dat het wegens privacy van families voor jou soms lastig is beeld te hebben van jezelf,  jouw producten of van het werk dat je doet. Wij bootsen daarom samen met ondernemers uitvaarten na  en schieten daar foto's en video's van die zij kunnen gebruiken in hun communicatie naar klanten en relaties. 

Bij ons kun je echt experimenteren met hetgeen je in je hoofd hebt. Kom bij ons het veld in en ga een dag aan de slag met mooi beeldmateriaal van jouw producten en jezelf in actie. Handig, want je schendt geen privacy-rechten en kunt jouw merk straks laten opvallen met mooi beeld. We hebben de afgelopen jaren al heel wat toonaangevende funeraire ondernemers voor onze camera's gehad, met allemaal hun eigen stijl. 


HOE WERKT HET 

Bekijk dit geinige animatiefilmpje om een indruk te krijgen van hoe en waarom uitvaartondernemers bij Funeral Rockstars terechtkomen voor beeldmateriaal.

EIGEN SCRIPT

Wij strijken neer op een opvallende fotolocatie en gebruiken deze als canvas, na aanmelding werken wij aan een script voor jouw onderneming. Op de fotodag bouwen we samen met jou de setting op en starten samen met een professionele foto- en videograaf met het maken van mooi beeld voor jou.


NEEM EEN KIJKJE IN ONZE FOTOGALERIE

Ben je benieuwd naar het beeldmateriaal dat we voor jou kunnen maken? Laat je inspireren en neem een kijkje in onze Rockstar Studio voor een impressie van ons werk.


DOE MEE AAN DE OPEN CONTENT DAG

De Open Content Dag is geliefd bij ondernemers omdat het slechts een uur van jouw tijd vraagt. Na de video-en fotoshoot op locatie gaan wij bezig met het editen van een video en het selecteren van het beeldmateriaal dat je binnen een week op jouw eigen profiel in onze Rockstars Studio kunt downloaden en kunt gebruiken voor jouw social media, website en communciatie. 

DAG MET CREATIEVEN

OPEN CONTENT DAG

€ 495,00
DAG MET CREATIEVEN

OPEN CONTENT DAG

€ 495,00

Doe mee aan deze foto- en videoshoot waarin we beeld voor jouw social media, website en communicatie maken. We gebruiken een inspirerende locatie als canvas en bouwen uitvaartsettings op voor jouw onderneming. Professionele foto- en videografen maken beeld voor jouw portfolio dat je kunt gebruiken voor jouw communicatie

COMMERCIALS UIT DE OPEN CONTENT DAG

Commercials ondernemers 2020/2021