FUNERAL ROCKSTARS | THE MUSICAL

Gepubliceerd op 9 september 2020 om 02:22

FEELGOOD SHOW!

Tijd voor wat ontspanning en entertainment! In 2021 produceren wij een dynamische show. We nemen je mee in een muzikaal verhaal en presenteren ondertussen vormen van uitvaarten en nieuwe uitvaartproducten. Dit wordt een echte feelgood show! Weergaloos! 

NIEUWE VORMEN VAN UITVAARTEN

Funeral Rockstarrs The Musical is een live evenement voor publiek. We brengen een totale showervaring met daarin input van uitvaartgerelateerde ondernemers en creatieven zoals je dat van ons gewend bent. We hebben ook een gaaf uitvaartgerelateerd voorprogramma.

EXPOSURE VOOR JOUW ONDERNEMING

Ook in deze productie zoeken we weer naar een verbinding tussen uitvaartgelateerde ondernemingen én creatieven. In deze weergaloze show kun je een scene voor jouw onderneming inkopen. Funeral Rockstars gaat dan aan de slag met een gave representatie van jouw bedrijf in het script van deze show.

WAT STOP JE ERIN WAT KRIJG JE TERUG
Een inleg bedrag Een eigen scene in de productie waarin jouw onderneming centraal staat
Producten, personen en materiaal van jouw onderneming Interactie met en presentatie aan een relatief groot (consument & branchegerelateerd) publiek
Vervoer van jouw spullen naar de locatie Beeldmateriaal van jouw onderneming en producten
Data van publiek (onderzoeksonderdelen, reacties)

WIE KUNNEN ER MEE DOEN

UITVAART
Uitvaartleiders (zzp/franchise)
Uitvaartorganisaties(familiebedrijven/verzekeraars)
Dragers(verenigingen)
Post-Mortem verzorging
Kist/wade/baar/urn leveranciers
Digitale uitvaart leveranciers/makers
Herinneringproducten leveranciers/makers
Rouwvervoerder
Bloemisten
Cateraar / Food
Lifestyle Label
Mode Label

ZET JOUW ONDERNEMING IN DE SPOTLIGHT!

DEELNAME THE MUSICAL 2021

€ 395,00

DEELNAME THE MUSICAL 2021

€ 395,00

In deze feelgood show bieden we podium aan uitvaartgerelateerde ondernemers. We verbinden creatieven aan jouw onderneming. Zij gaan aan de slag met het ontwikkelen van een scene in de show waarin jouw funeraire onderneming/organisatie schittert. Koop je in en wordt gekoppeld aan een creatieve buddy-crew en zet jouw producten (en jezelf?) in deze zalige productie voor publiek.

BUDDY SYSTEEM

In deze productie werken we met een buddy-systeem. Jouw onderneming wordt gekoppeld aan een creatieve crew die aan de slag gaat met een scene waarin jouw organisatie of een batch aan organisaties centraal staan. Deelnemend ondernemers/organisaties leggen daarom  een bedrag in. Dit voor de ontwikkeling van hun scene,  uitvoering, techniek en de promotionele zaken waarin hun onderneming voorkomt.

UNIEKE PRESENTATIE

Na het verzamelen van aanmeldingen gaan wij aan de slag met het vormen van een script en koppelen we de buddy partners (creatief en uitvaart). De creatieven buigen zich (ieder) over (een van de) deelnemende ondernemingen en bepalen de vorm van een scene. Dit om te komen tot indrukwekkende unieke presentaties van ondernemingen in de show.

BEELD, DIRECT CONTACT, DATA

Na het evenement ontvang je beeldmateriaal van jouw scene(s) en backstagebeelden. Bovendien krijg je inzicht in data van voor jou relevante zaken die we hebben verzameld bij publiek. Het publiek krijgt naslagwerk mee waarin jouw onderneming staat opgenomen met informatie die zij nodig hebben. 

WAT LEVERT HET OP

VOORDEEL WANT
Bereik Jouw publiek in deze show bestaat uit consumenten en branchegenoten
Uniek Jouw onderneming, persoon of product wordt op een uiterst unieke manier gespresenteerd
Content = nieuwe volgers Na de show ontvang je beeldmateriaal wat je kunt gebruiken als content voor jouw socials
Experimenteren We experimenteren met een dynamische custombuild presentatie van jouw onderneming
Data verzamelen Je krijgt van ons data die we verzamelen van publiek tijdens het evenement waardoor jij meer inzicht krijgt
Branding Je krijgt de kans jouw onderneming te presenteren in een zeer creatieve omgeving en wordt meegenomen in het naslagwerk voor publiek
Ervaring Je hebt een gave avond waarin ondernemers, creatieven en publiek samenkomen (coronaproof)
Sfeer We gaan voor een heerlijke sfeer voor iedereen die meedoet en natuurlijk voor ons publiek.

Foto's op deze pagina SaMaCo Uitvaartfotografie


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.