VOORJAAR SCHOONMAAK PAASWEEKEND

Op zaterdag 3 april kunnen families, vriendengroepen en alleenstaanden aan de slag met het schoonvegen en afpoetsen van graven en paden op begraafplaatsen en het opfluffen van bloem- en plantwerk. Op deze pagina meer informatie voor eigenaren van begraafplaatsen die hun locaties(s) open willen stellen voor deze sociaal ingestoken dag. Wij zijn voor deze 1ste editie op zoek naar 3 locaties omgeving Rotterdam.

DOEL

Deze dag is bedoeld als sociaal evenement met twee doelen. Eén: Het aandacht geven aan grafmonumenten, sierwerk, bloem- en plantwerk rondom graven in Nederland. Twee: begraafplaatsen en bewoners verbinden en de dood op een luchtige manier in het dagelijks bestaan en de omgeving plaatsen.

INHOUD

Op deze dag kunnen burgers met hun gezin of vrienden een graf schoonmaken. Dat kunnen voor hen bekenden graven zijn maar ook onbekende graven die door de tijd minder aandacht hebben gehad. We vragen je jouw locatie open te stellen en met ons samen te werken in dit evenement.

WAT DOEN JULLIE WAT DOEN WIJ
Inleg eenmalig bedrag t.b.v. voorbereiding Overall productie en voorbereiding
Locatie openstellen voor 1 shift schoonmakers (ochtend, of middag ) Communicatie deelnemend locaties en schoonmakers
Het ontvangst van een schoonmaakgroep (gezinnen, senioren, vriendengroep e.a.) Maken van foto - en videobeeld per locatie (wij zijn 1.5 uur aanwezig op jouw locatie, je mag zelf uiteraard langer doorgaan)

LOCATIE INDELING EN MANAGEMENT

Om deze dag te kunnen managen binnen de huidige Covid-19 maatregelen werken we in geregisseerde shifts van schoonmaakgroepen op locaties. Wij zorgen voor een registratie vooraf en een prettig ontvangst van schoonmaakgroepen. Uiteraard doen we dat graag samen met jullie. Wij verzorgen verder een impactvolle teaservideo voor elke locatie en mooi fotobeeld wat gebruikt kan worden in promotie en communicatie voor en na het evenement.

* Een teaservideo is een korte video die sfeer en verhaal weergeeft ter promotie van een organisatie

TIJD LOCATIE A LOCATIE B
10:00-12:00 uur
13:00-15:00 uur

UNIEKE SPONSORMOGELIJKHEID

In dit evenement zitten een aantal unieke mogelijkheden voor merken en ondernemingen die willen sponsoren en zichzelf in de kijker willen spelen. Hieronder een overzicht van sponsoronderdelen, input, output en kosten. Wij zorgen voor de productie van de sponsorproducten. Het enige wat je aan hoeft te leveren is de inleg sponsorbedrag en een afdrukbaar hoog resolutie logo of opgemaakte tekst. Wij zorgen voor dynamisch beeldmateriaal en een unieke ervaring met jouw merk voor deelnemers retour.

SPONSORPRODUCT SPONSORBEDRAG INPUT OUTPUT
SCHOONMAAK DOEK MET LOGO €650,00 100 DOEKEN Unieke beelddrager passend bij de ervaring die iedere schoonmaker gebruikt en het goed doet op beeld
EMMER MET LOGO €950,00 100 EMMERS Opvallende beelddrager die iedere deelnemer vast heeft en gebruikt terwijl deze schoonmaakt en beweegt
T-SHIRT MET LOGO/TEKST € 450,00 100 T-SHIRTS Beelddrager die het goed doet op beeld en na het evenement vaker gedragen zal worden door iedereen die meedoet aan het evenement
TEXTIEL TASSEN € 250,00 100 TASSEN Beelddrager die iedere deelnemer gebruikt en onder zijn arm meeneemt wanneer deze van A-naar B verplaatst en meeneemt naar huis als aandenken