ZATERDAG 26 MAART 2022 ☆ OPEN CONTENT DAG ☆ VOORJAARSEDITIE

Elk seizoen organiseert Funeral Rockstars een Open Content dag. Een foto- en videodag voor uitvaartgerelateerde ondernemers. Op deze dynamische dag verbinden we ondernemers aan creatieven om te komen tot eigenzinnig contentmateriaal voor deelnemend organisaties. Hieronder lees je hoe je mee kunt doen als uitvaartgerelateerde ondernemer. Creatieven kunnen zich ook inschrijven.

UITVAARTONDERNEMERS

Uitvaartgerelateerde ondernemers kunnen voor een relatief klein bedrag deelnemen aan de Open Content Dag. Je krijgt een eigen script voor jouw onderneming. Na afloop ontvang je een video en fotomateriaal voor jouw onderneming die je vrij kunt gebruiken voor jouw socials, website en nieuwsbrieven. Ben je een uitvaartgerelateerde ondernemer en heb je zin in een dag nieuw beeld maken voor jouw onderneming in een eigen script? Klik dan op onderstaande button.

CREATIEVEN

Creatieven, modellen en figuranten doen gratis mee aan deze dag. Je kunt je vastbijten in een uitvaartsetting en daar mee aan de slag binnen jouw discipline of talent.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.