OPEN CONTENT DAG VOOR ONDERNEMERS

Elk seizoen organiseert Funeral Rockstars een Open Content dag. Een video- en fotodag met creatieven. Je kunt voor een relatief klein bedrag deelnemen. Na afloop ontvang je een video en foto's voor jouw onderneming die je vrij kunt gebruiken voor jouw onderneming. Uiterst geschikt voor nieuwkomers of voor hen die toe zijn aan het onderstrepen van hun merk met foto- en videomateriaal op hun social media kanalen.

HOE WERKT HET

Het doel van content dagen is het schieten van impactvol beeld voor uitvaartgerelateerde ondernemingen. In de contentdag verbinden we creatieven aan ondernemers waardoor er eigenzinnige uitvaartsettings ontstaan. Ieder deelnemend onderneming krijgt een eigen vooraf bepaald script. Funeral Rockstars zorgt voor de invulling van het script, de regie, de locatie, de styling, de performers, decors en beeldmakers. Je brengt zelf jouw producten en/of jezelf in. De dag wordt superstrak geregeld en geregisseerd. We werken met een ochtend- en middagprogramma. Er zijn maximaal 6 plaatsen beschikbaar per contentdag.

VIDEO- EN FOTOSHOOT IN 1

Na de contentdag ontvang je altijd een opgemaakte video van ongeveer 1 minuut en ongeveer 10-20 foto's. Het materiaal kun je direct gebruiken als content voor jouw kanalen en is rechtenvrij. De video en beelden die je ontvangt, zijn qua resolutie en afmeting geschikt als content voor social media kanalen, email nieuwsbrieven en websites. Wil je jouw foto's en video na afloop van het evenement op een hoge resolutie en groot formaat ontvangen of wil je een speciale nabewerking van een video of foto dan kun je deze ten aller tijden nabestellen tegen een schappelijk tarief. Hoge resolutiebeelden heb je bijvoorbeeld nodig voor drukwerk en bewegende banners op jouw website of bij (digitale) beeldpresentaties op grote schermen of muren op beurzen en in zalen bijvoorbeeld. 

EIGENZINNIG BEELD VOOR JOUW ONDERNEMING

Druk op de buttons hieronder om een overzicht te hebben van wat voor soort beeldmateriaal we voor ondernemers maken op deze dag. Beeld wordt gemaakt door professionele fotografen en videomakers.

WIE KUNNEN ER MEEDOEN

De Open Content Dag is in het leven geroepen voor ondernemers om op een relatief gemakkelijke manier te komen aan nieuw beeldmateriaal zonder een eigen (dure) foto- of videoshoot te hoeven initiëren. In onze edities doen nieuwkomers mee maar ook "oude rotten in het vak". Zij die op zoek zijn naar content voor hun social media kanalen, het onderstrepen van een sfeer of huisstijl en nieuw materiaal voor op hun website.

 • Uitvaartleiders (zzp en franchisers)
 • Uitvaartorganisaties (familiebedrijven en verzekeraars)
 • Dragers(verenigingen)
 • Ritueelbegeleiders
 • Post-Mortem verzorgers(verenigingen)
 • Vervoerders
 • Kist-, baar- wades- urn leveranciers / makers
 • Makers / leveranciers van digitale uitvaartoplossingen
 • Makers / leveranciers van herinneringsproducten
 • Productleveranciers algemeen
 • Nieuwkomers divers

WAT STOP JE ERIN / WAT KRIJG JE TERUG

ERIN ERUIT
Eenmalige inleg bedrag Eigen geregisseerd script
Producten, personen, materiaal van jouw onderneming Nieuw beeldmateriaal voor jouw onderneming
Vervoer van jezelf en jouw materiaal naar de locatie Experimentele dag met creatieven

KOSTENBESPAREND EN UNIEK!

VOORDEEL INHOUD
Kostenbesparend Je hoeft zelf geen dure foto en/of videoshoot te organiseren
Uniek Je krijgt een eigen script wat vooraf is bepaald a.d.h.v. een intake
Vrij te gebruiken Je ontvangt foto´s (10-15 stuks) en een video voor jouw onderneming die je vrij kunt gebruiken
Experimenteren Nieuw vormen vinden om jouw bedrijf of producten tot haar recht te laten komen

JA! IK DOE MEE! 

Doe mee aan de Open Content Dag en werk via een vooraf vastgesteld script samen met ons aan nieuw video- en fotobeeld voor jouw funeraire onderneming. 

Na afname ontvang je uitgebreide praktische informatie en een intake formulier voor jouw script. De dag vindt plaats omgeving Rotterdam/Delft.


Krijg een indruk van onze evenementen en output via onze socials