AFNAME HOGE RESOLUTIE BEELDEN

Als je een deelnemer bent van de Open Content Dag dan ontvang je altijd de video en beelden op contentformaat, dat betekent dat deze qua afmeting en resolutie geschikt zijn voor het direct plaatsen als content op social media kanalen, op jouw website en in email-nieuwsbrieven. 

HIGH RESOLUTIE NODIG?

Het kan voorkomen dat je jouw video en fotobeelden op hoge resolutie en groot formaat nodig hebt voor bijvoorbeeld drukwerk, de titelbanner op jouw website of presentaties op grote (digitale) schermen tijdens beurzen. Je kunt jouw pakketje met hoge resolutie video en/of foto's ten aller tijden hier bestellen. Na jouw order ontvang je jouw hoge resolutiemateriaal via een WeTransfer bestand. Heb je speciale verzoeken als het gaat om kleurbewerken, andere muziek, blow-upformaat of het samenstellen van een presentatie van jouw beeld. laat het weten via een WhatsApp of mail dan bespreken we dat graag met je.

Bestel hier jouw hoge resolutie video en fotobeelden wanneer je dat extra nodig hebt naast het beeldmateriaal in contentresolutie dat je hebt ontvangen na de Open Content Dag