OPEN CONTENT DAG

Elk seizoen organiseert Funeral Rockstars een Open Content dag. Op deze dynamisch experimentele dag verbinden we uitvaartgerelateerde ondernemers aan creatieven om te komen tot eigenzinnig beeldmateriaal voor hun onderneming. Je kunt voor een relatief klein bedrag deelnemen. Na afloop ontvang je een batch met beeldmateriaal voor jouw onderneming die je vrij kunt gebruiken voor jouw website en social media kanalen. Uiterst geschikt voor nieuwkomers of voor hen die toe zijn aan het onderstrepen van hun merk met foto- en videomateriaal.

HOE WERKT HET

Het doel van content dagen is het schieten van impactvol beeld voor uitvaartgerelateerde ondernemingen. In de contentdag verbinden we creatieven aan ondernemers waardoor er eigenzinnige uitvaartsettings ontstaan. Ieder deelnemend onderneming krijgt een eigen vooraf bepaald script.  Funeral Rockstars zorgt voor de invulling van het script, de regie, de locatie, de styling, de performers, decors en beeldmakers. Je brengt zelf jouw producten en/of jezelf in. Je hoeft niets voor te bereiden. De dag wordt superstrak geregeld en geregisseerd. We werken met een ochtend en middag programma. Er zijn maximaal 6 plaatsen beschikbaar.

EIGENZINNIG BEELDMATERIAAL VOOR JOUW ONDERNEMING

Na de dag ontvang je een batch digitaal beeldmateriaal voor jouw onderneming. Het materiaal is vrij te gebruiken in jouw onderneming. Druk op de buttons hieronder om een overzicht te hebben van wat voor soort beeldmateriaal we voor ondernemers maken op deze dag. Beeld wordt gemaakt door professionele fotografen en videomakers.

WIE KUNNEN ER MEEDOEN

De Open Content Dag is in het leven geroepen voor ondernemers om op een relatief gemakkelijke manier te komen aan nieuw beeldmateriaal zonder een eigen (dure) foto- of videoshoot te hoeven initiëren. In onze edities doen nieuwkomers mee maar ook "oude rotten in het vak". Zij die op zoek zijn naar content voor hun social media kanalen, het onderstrepen van een sfeer of huisstijl en nieuw materiaal voor op hun website.

 • Uitvaartleiders (zzp en franchisers)
 • Uitvaartorganisaties (familiebedrijven en verzekeraars)
 • Dragers(verenigingen)
 • Ritueelbegeleiders
 • Post-Mortem verzorgers(verenigingen)
 • Vervoerders
 • Kist-, baar- wades- urn leveranciers / makers
 • Makers / leveranciers van digitale uitvaartoplossingen
 • Makers / leveranciers van herinneringsproducten
 • Productleveranciers algemeen
 • Nieuwkomers divers

WAT STOP JE ERIN / WAT KRIJG JE TERUG

ERIN ERUIT
Eenmalige inleg bedrag Eigen geregisseerd script
Producten, personen, materiaal van jouw onderneming Nieuw beeldmateriaal voor jouw onderneming
Vervoer van jezelf en jouw materiaal naar de locatie Experimentele dag met creatieven

KOSTENBESPAREND EN UNIEK!

VOORDEEL INHOUD
Kostenbesparend Je hoeft zelf geen dure foto en/of videoshoot te organiseren
Uniek Je krijgt een eigen script wat vooraf is bepaald a.d.h.v. een intake
Vrij te gebruiken Je ontvangt foto´s (10-25 stuks) en een teaservideo voor jouw onderneming die je vrij kunt gebruiken
Experimenteren Nieuw vormen vinden om jouw bedrijf of producten tot haar recht te laten komen

JA! IK DOE MEE! 

Doe mee aan de Open Content Dag en experimenteer samen met onze creatieven met beeld en uitvaartsettings voor jouw onderneming. Na deze energieke dag ontvang je een teaservideo en fotomateriaal dat je kunt gebruiken voor jouw website en socials.

LOCATIE EDITIE VOORJAAR

ZATERDAG 8 MEI 2021

In deze 3e editie van de Open Content Dag nemen we het strand, de duinen en de zee als canvas. Het wordt prachtig om met natuurelementen te spelen in een goede vibe.

'S-Gravenzande strand "Slag Vlugtenburg"

Na afname ontvang je uitgebreide praktische informatie en een intake formulier voor jouw script.