ROTTERDAMSE ONDERNEMERSPRIJS

In maart 2022 vindt de uitreiking van de Rotterdamse Ondernemersprijs plaats. Op donderdag 18 november 2021 is er een pre-event voor oud-winnaars, sponsoren en de organisatie. Op deze pagina een overzicht van opties voor deze evenementen m.b.t. invulling concept en locatie(s).


DONDERDAG 18 NOVEMBER 2021 BORREL

AANTAL :  ongeveer 80 personen (ex.  crew)

LOCATIE : Rotterdam

GASTEN : organisatie, oud-winnaars, sponsoren

TIJD : 2,5 uur (exclusief inloop) (middag/avond)  keuze : 16 uur-18:30 uur / 17:00 uur- 19:30 uur / 18:00-20:30 uur

PROGRAMMA: welkom, verwachting, presentatie, borrel met catering


"Aangeklede borrel" betekent :

  • Servering High-end wijnen, water, fris, bier : welkomstdrankje + open bar 
  • Servering catering : welkomsthapje + 3 serveerrondes culinaire borrelhapjes warm en koud
  • Deurontvangst  : welkom,  gastenlijst, garderobeservice bij entree
  • Hospitality : horecamedewerkers vloer, barploeg en hospitality benodigdheden op locatie (W.C.) 
  • Thematisering en styling : inrichting en bewegwijzering, alsmede sfeer en decoratie

optie a

Aangeklede borrel op de experience locatie van het hybride automerk Cupra in de oude Baja Beachclub op de Karel Doormanstraat in Rotterdam

optie b

Bij uitval Cupra Experience ruimte doorschakelen naar optie B : Aangeklede borrel op een (iconische) Rotterdamse locatie. Nog uit te werken welke. (Brainwaves Zalmhaventoren, depot Boijmans, Shellgebouw, Euromast) 

 


maart 2022 walking diner

AANTAL :  ongeveer 150-250 personen  (ex.  crew)

LOCATIE : Rotterdam

GASTEN : organisatie, oud-winnaars, sponsoren,  deelnemend ondernemers (prijsuitreiking), publiek 

TIJD : 3 uur (ex. inloop) tijdsframe nog af te stemmen i.v.m. datum en locatie beschikbaarheid

PROGRAMMA: welkom, verwachting, walking diner langs presentaties van ondernemers


"Walking diner" betekent : diner zonder vaste seating, gasten mogen rondlopen, sociaal en netwerkgericht

  • Servering High-end wijnen, water, fris, bier : welkomstdrankje, open bar(s), uitservering op vloer
  • Servering High-end culinaire catering : welkomsthapje + diverse serveerrondes van amuses en gerechten, warm en koud (voor-, hoofd-, nagerecht)
  • Deurontvangst  : welkom,  gastenlijst, garderobeservice bij entree
  • Hospitality : horecamedewerkers vloer, barploeg(en) en hospitality benodigdheden op locatie (veiligheid) (W.C.) 
  • Thematisering en styling : inrichting en bewegwijzering, alsmede sfeer en decoratie
  • Presentatie ondernemers : ontwikkelen werkbare presentatievorm op locatie (afhankelijk van waarde van presentatiemateriaal ondernemers,  inrichting, sfeer, interieur en logistiek op locatie) 
  • Performance/Hosts om het element "walking of lopend" in het walking diner te versterken op een artistieke manier

optie a 

Walking diner in de Citrusveiling bij Marconiplein Rotterdam West