OPEN CONTENT DAG VOOR ONDERNEMERS

ZELF GEEN FOTO/VIDEOSHOOT HOEVEN ORGANISEREN

De Open Content Dag is in het leven geroepen voor ondernemers om op een relatief gemakkelijke manier te komen aan nieuw beeldmateriaal zonder een eigen (dure) foto- of videoshoot te hoeven initiëren. In onze edities doen nieuwkomers mee maar ook "oude rotten in het vak". Zij die op zoek zijn naar content voor hun social media kanalen, het onderstrepen van een sfeer of huisstijl en nieuw beeldmateriaal van hun producten in actie. De meeste ondernemers doen vaker mee per jaar. Op een dag ben je ongeveer 1 uur bezig en aanwezig om jouw materiaal te laten maken door onze crew. Maximaal 2 weken later heb jij jouw foto's en video in bezit. Je kunt meenemen wat je wil om jouw setting/script te verrijken.

NIEUW BEELD VOOR JOUW ONDERNEMING IN 2022

Het doel van de Open Content Dag is het schieten van impactvol beeld voor jouw bedrijf. Je krijgt na deze dag een mooie serie foto’s en een video voor jouw bedrijf. Wij scouten een locatie en gebruiken deze als canvas. Ieder deelnemend ondernemer krijgt een eigen vooraf bepaald script voor een foto- en videoshoot. Je brengt zelf jouw producten, rituelen en/of jezelf in. De dag wordt superstrak geregeld en geregisseerd. We werken met een ochtend- en middagprogramma. Er zijn maximaal 6 plaatsen beschikbaar per contentdag. Klik HIER voor een indruk van ons fotowerk voor uitvaartondernemers. HIER vind je een overzicht van video’s die we in 2020/2021 voor ondernemers hebben gemaakt. Kom in deze creatieve dag en maak samen met ons beeld voor jouw onderneming dat je bij een ander niet ziet.


OVERZICHT COMMERCIALS UIT DE CONTENT DAGEN

EIGEN PROFIEL MET DOWNLOADS 

Na de contentdag ontvang je binnen 2 weken een opgemaakte video van ongeveer 1 minuut en een batch met gemaakte foto's. Je krijgt toegang tot een klantgalerie met een eigen profiel met daarop de gehele collectie van jouw beeldmateriaal. Je kunt daar eenmalig jouw foto's gratis downloaden op webformaat. Deze collectie met jouw beeld houden we up-to-date in de galerie zodat je er altijd bij kunt. 

WIE KUNNEN ER MEEDOEN

 • Uitvaartleiders (zzp en franchisers)
 • Uitvaartorganisaties (familiebedrijven en verzekeraars)
 • Dragers(verenigingen)
 • Ritueelbegeleiders
 • Post-Mortem verzorgers(verenigingen)
 • Vervoerders
 • Kist-, baar- wades- urn leveranciers / makers
 • Makers / leveranciers van digitale uitvaartoplossingen
 • Makers / leveranciers van herinneringsproducten
 • Productleveranciers algemeen
 • Nieuwkomers 
 • Uitvaartfotografen en videografen

WAT STOP JE ERIN / WAT KRIJG JE TERUG

ERIN ERUIT
Eenmalige inleg bedrag Eigen geregisseerd script
Producten, personen, materiaal van jouw onderneming Nieuw beeldmateriaal voor jouw onderneming (Video & Foto)
Vervoer van jezelf en jouw materiaal naar de locatie Experimentele dag met creatieven

KOSTENBESPAREND EN UNIEK!

VOORDEEL INHOUD
Kostenbesparend Je hoeft zelf geen dure foto en/of videoshoot te organiseren
Uniek Je krijgt een eigen script wat vooraf is bepaald a.d.h.v. een intake
Vrij te gebruiken Je ontvangt een video voor jouw onderneming die je vrij kunt gebruiken en je kunt foto's uit een eigen galerie downloaden op hoge en lage resolutie
Experimenteren Nieuw vormen vinden om jouw bedrijf of producten tot haar recht te laten komen
Portfolio Nieuw portfolio- en communicatiemateriaal zonder privacy-rechten van families te schenden