MISSPUBLICITY

Op vrijdag 9 juli 2021 organiseert MissPublicity een evenement voor haar 18-jarig jubileum. In dit evenement werken verschillende creatieve en zakelijk partners van MissPublicity samen in de organisatie. Op deze pagina vind je informatie over de tijden en invulling en richtlijnen om mee te werken.

Opbouw en taken

14:00-16:00 uur Aanwezig Taken Telefoonnummer
ja Marieke van der Weiden Ontvangst | Biefing | Check voor event 0682700608
ja Doreen van der Meer Opbouw Styling Strikken + Kleding (hosts, modellen)
ja Nadeshe Opbouw Entree bij stal
ja Ella Opbouw wijnuitgifte + frisbakfiets + Statafels
ja Zaire + Sharon Opbouw bar Aperol Spritz Bar (stal)
ja Scheldebrouwerij Bar Opbouw Catering eigen bierbar op grasveld
ja Spaghetteria Opbouw Catering in keuken van Villa
ja Chez Jan Opbouw bestaande buitenbar naast kippenhok
ja Broodheeren Opbouw brood en smeersels presentatie op statafels
15:00-16:00 uur Aanwezig Taken Telefoonnummer
Ja Stephenie (Alice) de Jong Opbouw Spoelkeuken
Ja Deurhosts 2x Els en Rian Opbouw Gastenlijst (Make-up & kleding etc)
Ja DJ installateur Opbouw DJ Booth
17:00-18:00 uur Aanwezig Taken Telefoonnummer
Ja Els en Rian Opbouw roeibootmoment en styling

Showtime en taken

1) CATERING VAN RELATIES

Deze merken kunnen hun eigen keuken en bar opbouwen en managen. Jouw locatie vind je op de plattegrond. Je kunt vanaf 14.00 uur opbouwen. Kijk goed naar de tijden dat gerechten gereed moeten zijn voor een goede flow. Vragen over zaken >> Marieke contact Whatsapp

ETEN

VILLA KEUKEN

16 uur tot 17 uur én 18 tot 19 uur

  1. Spaghetteria verzorgt glazen,  Aperol Spritz, welkomsthapje en een "hoofd"gerecht 
  2. Spaghetteria verzorgt glazen en Aperol Spritz voor de stalbar (uitgifte door Sharon en Zaire)
  3. Spaghetteria verzorgt de bereiding en uitgifte welkomsthapje van 16 tot 17 uur
  4. Spaghetteria verzorgt de bereiding en uitgifte "hoofd"gerecht tussen 18 en 19 uur
  5. Spaghetteria bereid zaken voor in keuken van villa
  6. Spaghetteria hoeft geen crew te hebben voor de uitgifte van de Aperol Spritz, wordt gedaan door Sharon en Zaire
  7. Spaghetteria zorgt voor genoeg crewleden en materiaal voor het bereiden én rondbrengen van de gerechten
  8. Spaghetteria doet hun eigen styling
  9. Spaghetteria kan zijn keuken opbouwen vanaf 14:00 uur
  10. Spaghetteria zorgt om 16 tot 17 uur voor uitgifte en om 18 uur tot 19 uur
  11. Bordjes en glazen worden opgehaald door Alice,naar de spoelkeuken gebracht en terug naar Spaghetteria gebracht in de keuken

BUITEN BAR

17 uur tot 19 uur

  1. Chez Jan verzorgt de bereiding en uitgifte van Hot Dogs
  2. Chez Jan staat in het buitenbarretje
  3. Chez Jan heeft 3 stroompunten waar hij gebruik van kan maken exclusief zelf mee te nemen verlengsnoeren
  4. Chez Jan kan een open lucht grill opzetten naast de bar als dat gewenst is
  5. Chez Jan heeft een koelkastje van ongeveer 85 bij 65 cm ter beschikking in het barretje
  6. Chez Jan heeft een buitenkraan met koud water tot zijn beschikking
  7. Chez Jan zorgt zelf voor voldoende crew en materiaal voor de bereiding en uitgifte van gerechten
  8. Chez Jan verzorgt eigen styling
  9. Chez Jan kan zijn bar opbouwen vanaf 14:00 uur
  10. Chez Jan verzorgt uitgifte van 17:oo tot 18:00 uur
  11. Afval en restanten worden opgehaald door Alice en in de spoelkeuken verwerkt en afvalzakken wegbrengen naar de containers bij backstage gedeelte

VELD

16 uur tot 17 uur

  1. Broodheren verzorgt brood en smeersels
  2. Broodheren zorgen zelf voor levering en wanneer persoonlijk aanwezig voor de presentatie van hun gerechten
  3. Bij het alleen leveren van de producten zorgt Ella voor de opmaak van de presentatieschalen met brood en het neerzetten op de sta-tafels
  4. Clarissa zorgt voor servies/schalen
  5. Broodheren kunnen vanaf 15:00 uur hun schalen opmaken
  6. Vanaf 16:00 uur worden brood en smeersels gepresenteerd op tafels
  7. Ella vult bij en houdt de presentatie van gerechten fris en netjes tot 17:00 uur

DRINKEN

STAL ENTREE

16 uur tot 17 uur

  1. Spaghetteria verzorgt glazen en inhoud Aperol Spritz
  2. Sharon en Zaïre verzorgen uitgifte
  3. Sharon en Zaïre bouwen stal bar op
  4. Sharon en Zaïre zijn om 1600 uur gereed voor uitgifte
  5. Sharon en Zaïre hebben een eigen styling
  6. Sharon en Zaïre kunnen ijsblokjes pakken in de vrieskist in villa
  7. Alice haalt de glazen op, verwerken in spoelkeuken en terug naar stal
  8. (Theedoeken, roerstaafjes, opsteltafel, ijs nodig)

VELD LINKS

16 uur tot 19 uur

  1. Scheldebrouwerij verzorgt de bereiding en uitgifte van hun bier
  2. Scheldebrouwerij neemt een eigen bar mee voor uitgifte
  3. Scheldebrouwerij staat op het veld tegen het water links
  4. Scheldebrouwerij verzorgt genoeg materiaal en crew voor de uitgifte van het bier en het bewerken van de bar
  5. Scheldebrouwerij kan zijn bar opbouwen vanaf 14:00 uur
  6. Scheldebrouwerij zorgt voor uitgifte van 1600 tot 1900 uur
  7.  Glazen worden opgehaald door Alice, verwerken in spoelkeuken en terug naar Scheldebrouwerij bar

1)ENTREE

16:00-17:00 Aanwezig Taken
Ja Zaire en Sharon Aperol Spritz Bar in Stal welkomstdrankje opmaak + uitgifte
Ja Els en Rian Entree gastenlijst ontvangst

Entree ontvangst  

  1. Hosts 2 x (Els en Rian)
  2. Uitgifte Aperol (Sharon en Zaïre)
  3. Gastenlijst uitgeprint
  4. 2 x Multomap Misspublicity 
  5. Kleding en styling hosts 2x romantisch
  6. Roze scooter 1x
  7. Roze loper
  8. Reuzestrik 1 of 2 keer
  9. Entree moet opgeruimd voor event (containers etc. weg)
  10. Opsteltafel in stal
  11. Glazen en ingrediënten Aperol in stal
  12. Theedoeken in stal
  13. Ijs in stal
  14. Tangen voor ijs in stal
  15. Ijsbakken in stal
  16. Roerstaafjes in stal

2)SPEECH CLARISSA / PRESENTATIE SPECIAAL BIER

17:30-18:00 Aanwezig Taken
Ja Clarissa Speech/presentatie bier
Ja Zaire en Sharon Trap afkomen uitgifte bier uit kratjes
Ja Crew MissPublicity medewerkers Uitgifte bier uit kratjes, contact met publiek

Speech van Clarissa

  1. Speech vanaf trap in tuin (podium)
  2. Clarissa in eigen styling
  3. Trap moet schoon en leeg zijn
  4. 1 x grote strik achtergrond
  5. Fotograaf de ruimte bieden

Uitgifte speciaalbier moment

  1. Zaire en Sharon
  2. Medewerkers Miss Publicity
  3. Zaire en Sharon komen met kratjes bier langs Clarissa naar beneden
  4. Medewerkers staan synchroon opgesteld met kratjes voor trap zijkant dj booth (links) met kratjes bier
  5. Uitgiftemoment bier aan gasten vanuit kratjes door medewerkers en Sharon en Zaire
  6. Zaire en Sharon debraseren naar spoelkeuken van Alice

3)BORREL

18:00-19:00 Aanwezig
Ja Spaghetteria Uitgifte gerechtjes

Gerechten Spaghetteria

  1. Spaghetteria mannen zorgen voor bereiding en uitgifte van hoofdgerecht 
  2. Uitgifte vanuit villa keuken naar tuin met dienbladen
  3. Eigen runners
  4. Eigen styling
  5. Ella, Zaire, Sharon debraseren / afval ophalen naar spoelkeuken en schoon terug naar villa keuken

4) ROEIBOOT MOMENT

Roeiboot moment

  1. 2 x hosts (Els en Rian) in boot die aan komen varen langs tuin
  2. 1 x sneeuwschuiver voor hozen
  3. 1 x stok of sneeuwschuiver voor peddeling
  4. Styling via Doreen zelfde als bij deur + extra
  5. Stappen af op pontons naast hofboog in water staan 5 min in pose
  6. stappen weer in boot en varen weg

TO-DO-LIST

Nadeshe Waarvoor Hoe gedaan
Glazen voor wijn, fris, water Bakfiets uitgifte wijn, fris, water Bestellen of lenen
Wijnsponsor zoeken Bakfiets uitgifte wijn, fris, water Regelen op kantoor
Fris sponsor zoeken Bakfiets uitgifte wijn, fris, water Regelen op kantoor
Water sponsor zoeken Bakfiets uitgifte wijn, fris, water Regelen op kantoor
Roze loper checken en/of bestellen Entree evenement Zeker 25 meter nodig
Foamborden klanten laten maken Decoratie en give-away Per klant een goede foto, af te stemmen op kantoor drukklaar maken en bestellen
Overleggen met Clarissa of jullie roerstaafjes, servetten, bieropeners, theedoeken met jullie logo willen bestellen of niet Kleine branding prikkeld door het evenement Bedenken wat en bestellen bij een promoboer
Clarissa Waarvoor Hoe Gedaan
Roze kratjes verzamelen Uitgifte biermoment In huis en op kantoor verzamelen
Metalen kratjes verzamelen Uitgifte fris en water In huis en op kantoor verzamelen
Entree schoon Entree aanblik event Containers aan de kant
Bakfiets gereed Fris, wijn, water uitgifte Zorgen dat hij thuis staat
Scooter gereed Entree aanblik event Zorgen dat hij thuis staat
Foamboarden en eventuele andere props in huis opzoeken Decor in tuin Zorgen dat het verzameld is
Boot testen Roeiboot moment Testen in water x
AAA boot beschilderen Roeiboot moment Dag afspreken x
Doreen Waarvoor Hoe Optie
Grote satijnen roze strikken maken Decor tuin Design Doreen
Kleding voor hosts regelen Entree aanblik evenement Design Doreen
DJ technieker regelen Opbouw van de DJ booth Afspraak maken hoe laat opbouw (15:00 uur) en afbouw (21:00 uur)
Plan B vervanging Els en Rian (deurhosting & bootmoment) Entree en bootmoment Scouten wie dat kunnen zijn en of zij dat bootmoment aankunnen, daarna inhuren Optie is Damian en Rian in de boot, Damian als gondelier, gastenlijst Rian en Alice
Marieke Waarvoor Hoe Optie
Roeipeddel regelen
Ijsblokjes regelen
Plan B als els niet kan
Dag voor event opruimen tuin en uitgifte plekken op locatie

ALS JE VRAGEN HEBT OF OPMERKINGEN LAAT HET HIER WETEN