ZAKELIJKE EVENEMENTEN

Uitnodiging

Decor

Deurontvangst

Catering

Entertainment

Discjockey

Goodiebags

Product Placement

Outfits

Opbouw

Coördinatie 

Aftermovie

ZAKELIJKE EVENEMENTEN MET EEN TWIST

Wij zijn altijd organisatie-ready want we doen dit al meer dan 25 jaar!

Funeral Rockstars staat bekend om haar tot de verbeelding sprekende online draaiboeken, het kunnen regelen van interactie onderdelen voor publiek, het bieden van extra handjes en het moeiteloos kunnen vinden van sponsors en relatief extravagante sfeermakers voor onderdelen in een programma.

Wij hebben allerlei handjes in ons balboekje staan; van afwassers en opbouwploegen tot extravagante performers, dj's, deurhosts en decormakers. Funeral Rockstars heeft voor gaten in programmeringen altijd oplossingen en is pijlsnel én flexibel. Last-minute is geen probleem bij ons! We gebruiken de locatie als canvas en zetten sferen en belevingen neer die je bij een ander niet ziet.  Schakel ons in voor het ontwerpen en (mee)organiseren van jouw zakelijke (funeraire) evenementen zoals borrels, beurzen, productpresentaties, jubilea en openingsevents. 

Onze oorsprong ligt in de grootstedelijke nachtclubscene van de jaren '90. We brengen absolute betovering op (zakelijke) evenementen. Funeral Rockstars is extern partymanager van o.a. MissPublicity Marketing & PR en is verantwoordelijk voor de creatieve inhoud en de coördinatie van hun evenementen. Ook jij kunt genieten van onze organisatiekracht. Laat je verrassen door de snelheid, flexibiliteit en het resultaat van Funeral Rockstar eventmanagement.

INTAKE FORMULIERHeb je een last-minute aanvraag of moet je omschakelen door COVID-maatregelen? Contact dan DIT NUMMER per WhatsApp. We bellen je binnen 60 minuten terug!