IMPACTVOLLE VIDEO'S VOOR JOUW ONDERNEMING!

Impactvolle beeldcontent wordt steeds relevanter een interessanter voor uitvaartbedrijven. Funeral Rockstars is gespecialiseerd in het maken van video- en fotobeeld voor jouw uitvaartonderneming. Elk seizoen organiseren wij een gave creatieve contentdag om te komen tot nieuw beeld voor deelnemend ondernemers. Je kunt je product(en) ook een dag uitlenen aan ons. Je krijgt dan beeldmateriaal terug zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te organiseren.

FOTO'S & VIDEOCLIPS

Doe mee aan de Open Content Dag en experimenteer samen met onze creatieven met beeld en uitvaartsettings voor jouw onderneming. Na deze energieke dag ontvang je een teaservideo en fotomateriaal dat je kunt gebruiken voor jouw website en socials.

Leen jouw uitvaartproducten een dag uit aan ons en laat je verrassen door het beeldmateriaal wat je terugkrijgt zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te organiseren.

Laat een bedrijfsvideo maken door Funeral Rockstars en krijg een impactvolle 3-delige video, zes teaservideo's en twintig foto's die je kunt gebruiken voor je communicatie en website. We komen graag bij je op locatie of we kiezen samen een locatie uit. We gaan een dagdeel aan de slag met het maken van een video en foto's voor jouw onderneming.