OPEN CONTENT DAG VOOR ONDERNEMERS

Elk seizoen organiseert Funeral Rockstars een Open Content dag. Een video- en fotodag met creatieven. Je kunt voor een fractie van een bedrag wat een videoshoot of fotoshoot normaliter kost, deelnemen. Na afloop ontvang je een video en foto's voor jouw onderneming die je vrij kunt gebruiken als content op jouw social mediakanalen en nieuwsbrieven. Uiterst geschikt voor nieuwkomers of voor hen die toe zijn aan het onderstrepen van hun merk met gaaf foto- en videomateriaal.

OVERZICHT CONTENT DAGEN 2020/2021

HOE WERKT HET

Het doel van de Open Content Dag is het schieten van impactvol beeld voor uitvaartgerelateerde ondernemingen. In de contentdag verbinden we creatieven aan ondernemers waardoor er eigenzinnige uitvaartsettings ontstaan. We scouten een locatie en gebruiken deze als canvas. Ieder deelnemend ondernemer krijgt een eigen vooraf bepaald script. Funeral Rockstars zorgt voor de invulling van het script, de regie, de locatie, de styling, de performers, decors en beeldmakers. Je brengt zelf jouw producten, rituelen en/of jezelf in. De dag wordt superstrak geregeld en geregisseerd. We werken met een ochtend- en middagprogramma. Er zijn maximaal 6 plaatsen beschikbaar per contentdag.

DOWNLOADEN VIA DASHBOARD

Na de contentdag ontvang je binnen 2 weken een opgemaakte video van ongeveer 1 minuut en een batch met foto's waar je uit kunt putten. Je krijgt tevens toegang tot een klantgalerie met een collectie van jouw beeldmateriaal. Je kunt daar eenmalig jouw foto's gratis downloaden op webformaat. Deze collectie met jouw beeld houden we up-to-date in de galerie zodat je er altijd bij kunt. 

ZELF GEEN FOTO/VIDEOSHOOT HOEVEN ORGANISEREN

De Open Content Dag is in het leven geroepen voor ondernemers om op een relatief gemakkelijke manier te komen aan nieuw beeldmateriaal zonder een eigen (dure) foto- of videoshoot te hoeven initiëren. In onze edities doen nieuwkomers mee maar ook "oude rotten in het vak". Zij die op zoek zijn naar content voor hun social media kanalen, het onderstrepen van een sfeer of huisstijl en nieuw beeldmateriaal van hun producten in actie. De meeste ondernemers doen vaker mee per jaar. Op een dag ben je ongeveer 1 uur bezig en aanwezig om jouw materiaal te laten maken door onze crew. Maximaal 2 weken later heb jij jouw foto's en video in bezit. Je kunt meenemen wat je wil om jouw setting/script te verrijken.

Wie kunnen er meedoen

 • Uitvaartleiders (zzp en franchisers)
 • Uitvaartorganisaties (familiebedrijven en verzekeraars)
 • Dragers(verenigingen)
 • Ritueelbegeleiders
 • Post-Mortem verzorgers(verenigingen)
 • Vervoerders
 • Kist-, baar- wades- urn leveranciers / makers
 • Makers / leveranciers van digitale uitvaartoplossingen
 • Makers / leveranciers van herinneringsproducten
 • Productleveranciers algemeen
 • Nieuwkomers 
 • Uitvaartfotografen en videografen

WAT STOP JE ERIN / WAT KRIJG JE TERUG

ERIN ERUIT
Eenmalige inleg bedrag Eigen geregisseerd script
Producten, personen, materiaal van jouw onderneming Nieuw beeldmateriaal voor jouw onderneming (Video & Foto)
Vervoer van jezelf en jouw materiaal naar de locatie Experimentele dag met creatieven

KOSTENBESPAREND EN UNIEK!

VOORDEEL INHOUD
Kostenbesparend Je hoeft zelf geen dure foto en/of videoshoot te organiseren
Uniek Je krijgt een eigen script wat vooraf is bepaald a.d.h.v. een intake
Vrij te gebruiken Je ontvangt een video voor jouw onderneming die je vrij kunt gebruiken en je kunt foto's uit een eigen galerie downloaden op hoge en lage resolutie
Experimenteren Nieuw vormen vinden om jouw bedrijf of producten tot haar recht te laten komen
Portfolio Nieuw portfolio- en communicatiemateriaal zonder privacy-rechten van families te schenden