YOU ONLY DIE ONCE! 

WIJ DOEN NOG WEL FEESTJES!

ABSOLUTE BETOVERING

Bij Funeral Rockstars kun je gewoon jezelf zijn en het zo gek maken als je zelf wil. Er zijn geen grenzen! Het is immers je laatste moment samen, ever! Op deze pagina krijg je een indruk van elementen die wij toe kunnen voegen aan uitvaart- en afscheidsmomenten. Je kunt ons inschakelen voor de artistieke vormgeving van uitvaarten en voor pre- en afterparty's. Laat ons weten wat je nodig hebt. Bij ons is de hemel het hoogst haalbare. Funeral Rockstars brengt absolute betovering, vriendschap, emotie en eer in de laatste momenten met elkaar. Hieronder een indruk van sferen die wij brengen. 

Thematisering, entertainment en hosting

Je kunt ons contacten voor het uitwerken van een persoonlijk thema of concept, styling en decor, performances, muziek, entertainmentonderdelen en deurhosting. We werken met een vaste crew die door ons is opgeleid sinds 2018. Buiten dat hebben we een balboekje direct gelinkt aan de creatieve en kunstsector met daarin een scala aan mogelijkheden om van jouw afscheid een absolute knaller te maken. 

UITVAARTCALCULATOR

Hier kun je berekenen wat jouw Rockstar Funeral ongeveer gaat kosten

Laat Funeral Rockstars creatieve onderdelen van jouw afscheid organiseren. Je kunt bij ons terecht voor thematisering, entertainment en deurhosting. Je betaalt een basisbedrag voor de voorbereiding en kunt onderdelen naar wens toevoegen. De hemel is het hoogst haalbare. You Only Die Once!

* prijzen zijn exclusief (technische) uitvaartverzorging en vervoer. Deze kosten worden door jouw uitvaartverzorger gemaakt.