DIRECT REAGEREN

Reageer hier direct op  figurantoproepen en oproepen voor creatieven. Deelname is gratis. Je hebt een leuke dag, je hebt de vrijheid te experimenteren, je komt nog eens ergens en hebt achteraf mooi beeldmateriaal van en voor jezelf.

1) FIGURANTEN & CREATIEVEN OPEN CONTENT DAG | FOTO & VIDEO | SCHIPLUIDEN

Draaidag : zaterdag 30 januari (ochtend en middag)

Voor onze Open Content dag zoeken we weer figuranten, modellen en creatieven die mee willen doen. Je bent onderdeel van een experimentele videodag en kunt je helemaal uitleven in een rol of taak. We zoeken ook artiesten/bands/dansers etc. Vindt je het leuk om definitief mee te doen? Vul dan dit formulier in. Na inschrijving ontvang je alle praktische informatie.


2) FIGURANT | VIDEO | SCHIEDAM

Draaidag : zondag 7 februari 2021 (ochtend)

Op een uitvaartlocatie in Schiedam schieten we 3 uitvaartgerelateerde scripts zowel binnen als buiten. Je hoeft geen ervaring te hebben om mee te doen. Als figurant in deze video speel je familie, je maakt een erehaag, doet mee aan een borrel en neemt gezamenlijk afscheid van de kist. 

3) FIGURANT | VIDEO | RIJSWIJK

Draaidag :  maandag 15 februari 2021 (ochtend)

In een theater in Rijswijk schieten we 3 scripts om de mogelijkheden van het theater als uitvaartlocatie te laten zien. Je hoeft geen ervaring te hebben als je figureert. We zoeken tevens performers die een performance willen doen op het podium. Als figurant ben je familie, je loopt mee met kist,  bent achter de schermen en in de zaal en neemt afscheid van de kist. Als performer filmen we je in de kleedkamer en filmen jouw performance op het podium.