Interactieve rouwdecors met waanzinnige technische snufjes

Intieme geheel verzorgde afscheidstripjes voor jou en je entourage

Post-mortem styling en totaal aankleding van jouw uitvaartsetting 

Totale extase in een pre- of afterparty waar totale devotie de sfeer is

Fanartikelen van jezelf of andere give-aways die je wil verspreiden onder je loved ones

Funeral Rockstars is een Funeral Party- en Entertainmentservice en produceert extravagante totaalervaringen voor, tijdens en na uitvaarten. Devote belevingen waarin degeen waarvan je afscheid neemt maximaal wordt geëerd en waar emoties vrij spel kunnen hebben. De liefde voorop!

THEMATISERING & PARTY'S

Funeral Rockstars produceert pre-Funerals voor degene die hun uitvaart alvast willen beleven of afscheid willen nemen voor het te laat is. Je kunt Funeral Rockstars ook inzetten tijdens afscheidsplechtigheden. We verzorgen dan bijvoorbeeld ontvangst, decor, assistentie of artiesten. Onze specialiteit zijn de Funeral Afterparty's : extravagante gethematiseerde afscheidsfeesten na een uitvaart.

ROCKSTAR FUNERAL SERVICES
Concept & Thematisering
Programma en Line-ups
Horeca en Hospitality
Doorhosts en Chaperones
Dansers en Artiesten
Uitnodigingen en Givaways
Virtuele en Holografische onderdelen
Funeral Rockstar Tourbus

MODE | MUZIEK | LIFESTYLE

Funeral Rockstars is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van extravagante uitvaartbelevingen gebaseerd op favoriete merken, mode, muziektijdperken en lifestyles. In onze decors en settings kunnen interactieve, holografische en virtuele onderdelen worden verwerkt. De hemel is bij ons het hoogst haalbare! You Only Die Once!

SFEER, COMFORT & ASSISTENTIE

Funeral Rockstars biedt sfeer, comfort en assistentie. We hebben een showstal met performers, stewards, decorbouwers, conceptmakers en designstudio's die van jouw afscheid een ervaring maken om nooit en te nimmer meer te vergeten. 

INTIEME PARTY'S IN ONZE BUS

We hebben een waanzinnige Funeral Rockstar Tourbus die plaats biedt aan 20-30 vrienden/familieleden. Je kunt deze bus inzetten voor het vervoer van en naar locaties of intieme party's organiseren in de Funeral Rockstar tourbus. 

ROCKSTAR FUNERAL READY?

NEEM CONTACT OP