HIGH-TEC TOURBUS

Funeral Rockstars heeft een waanzinnige tourbus in haar stal die ingezet kan worden voor vervoer van a-naar-b, voor funeral pre- en afterparty's en voor zakelijke evenementen.

ZAKELIJK GEBRUIK

Onze Funeral Rockstar tourbus is gereed voor vergaderingen, evenementen of (product)presentaties van uw organisatie. Tour van A- naar B in deze spectaculaire bus of gebruik de bus voor intieme mobiele experiences met uw team, relaties of klanten.

FUNERAL ROCKSTAR TOURBUS
Vervoer van A naar B
Vergaderingen
(Product)showcases
Tours en Businesstrips
Kleine evenementen (max 25 personen)

PROGRAMMA & HOSPITALITY

In onze high-tec bus is voorzien van licht- en geluidstechniek en talloze flinterdunne digitale schermen. De opstelling van de stoelen is niet achter elkaar maar rond en tegenover elkaar. Alles is mogelijk in onze bus. Er kan zwelfs een dj-booth in. De bus is per uur, dagdeel of dag(en) in te zetten en mag de snelweg op, ook over de grens. Funeral Rockstars spart graag over de invulling van een programma, presentatie en hospitality aan boord. 

De bus biedt plaats aan 25 passagiers en heeft een toilet en cateringhoek. De bus is goedgekeurd voor de openbare weg in NL en het buitenland. Ervaar het!

WIL JE ONZE TOURBUS GEBRUIKEN? VUL DIT FORMULIER IN. 

De Funeral Roadtrip Trendtour maakt tijdelijk plaats voor een intensieve training live op locatie. In deze training werken we met een kleine groep deelnemers aan ieders merk en marketing. Je leert hoe je op relatief weinig budget jouw onderneming bij jouw doelgroep in de kijker speelt. Je leert je doelgroep (beter) te definieren en we gaan in op de kansen voor jouw onderneming in het post-pandemie tijdperk. Aan de hand van trends ga je aan de slag met een creatief marketingconcept en het bijstellen van jouw marketingstrategie in 2021.