TEASER VIDEO'S & CONTENT

Gepubliceerd op 1 juli 2020 om 13:00

UNIEKE CONTENT VOOR JOUW ONDERNEMING

Funeral Rockstars ontwikkelt en produceert eigenzinnige teaservideo's, commercials en content voor jouw onderneming. Om deze produceren werken we samen met een selectie creatieven die inhoudelijk vormgeven.

CONTENT VOOR JOUW BEDRIJF
Teaservideo's
Commercials
Eigen GIF's
Eigen Stockfoto's

CONTENT PAKKETTEN VOOR ONDERNEMERS EN ORGANISATIES

Kies uit de content pakketten hieronder om jouw onderneming en producten optimaal in de kijker te spelen.

CONTENT PAKKET INHOUD
PRODUCT Fotobeeld, small video's (5 sec.) en GIF's van jouw product(en)
TEASER Teaser video (40 sec.), small video's (5 sec.), fotobeeld en GIF's van jouw onderneming, services en producten en jouw verhaal
COMMERCIAL Commerciële video (1.40 min.) small video's (5 sec.) fotobeeld en GIF's van jouw onderneming, services en producten en je verhaal

WE KOMEN GRAAG NAAR JE TOE

We komen graag bij je langs om te snuffelen aan de creatieve mogelijkheden voor jouw onderneming en om te zien wat we voor je kunnen doen. 

Dit is een fijn pakket als je jouw (nieuwe) product goed op beeld wilt hebben. In dit pakket organiseren wij een gave fotosetting en een fotoshoot rondom jouw product(en). We schieten een aantal series beeldmateriaal wat jij kunt gebruiken in je onderneming. Vooraf bepalen we de sfeer, de styling en het verhaal voor elke serie. Na afloop krijg je een batch aan uniek custom made beeldmateriaal dat je kunt gebruiken voor al jouw uitingen. Dat beeldmateriaal bestaat uit foto's, korte video's (5 sec.) en GIF's van jouw product.

Het Teaser Video content pakket is een aantrekkelijk pakket als je een opvallend aantrekkelijke video voor jouw onderneming, producten en services wil hebben. We werken naar een script waarin het kort en krachtig representeren van jouw onderneming focus is. Een teaservideo is een korte clip (40 seconden) waarin jouw onderneming, verhaal, idee, product en/of persoon op een dynamische manier wordt getoond. Je krijgt in dit pakket  een teaser video (40 sec.), enkele small video's (5 sec.) en GIF's. We hebben altijd een fotograaf bij dus je ontvangt ook grootformaat digitaal fotobeeld.

In het commercial pakket wordt een commerciele video ontwikkeld en geschoten voor jouw bedrijf. In dit pakket vormen we een script aan de hand van jouw verhaal (corporate story) en brengen we jouw onderneming, producten en services op een eigenzinnige manier in beeld. Wij zorgen voor decor, modellen en attributen die het beeld en het verhaal in de video complementeren. Uiteindelijk levert dit een dynamische commerciële video op die je kunt gebruiken in jouw onderneming. In dit pakket krijg je een commercial (1-2 minuut) en GIF's. We hebben altijd een fotograaf bij dus je ontvangt ook grootformaat digitaal fotobeeld.

VOORDELEN WANT
Uniek Geen basic fotoshoot maar een compleet aangeklede setting rondom jouw bedrijf en producten
Tijd en geld besparen Omdat er in korte tijd veel content wordt geschoten waar je een lange tijd uit kunt "plukken"
Branding Je verhaal komt beter naar voren omdat er wordt gewerkt met een vooronderzoek en script
Meer klanten Opvallend dynamische content leidt in de regel tot meer volgers en een beter "smoelwerk" voor jouw onderneming wat meer klanten en fans op kan leveren
Altijd beschikbaar Jouw content is exclusief voor jou gemaakt en vrij te gebruiken. Jouw materiaal wordt aangeleverd op groot formaat in de varianten : fotobeeld, videobeeld, en GIF's Je beslist dus zelf waar je wat voor gebruikt
WAT DOE JIJ WAT DOEN WIJ
Eenmalige inleg kosten Opname, editing, beschikbaar maken van beeldmateriaal
Inbreng van producten, personen en locatie (als je die hebt)* Inbreng styling, decor en modellen
Organiseren van locatie en productie
Organiseren van het script
Verzenden van beeldmateriaal aan jou

* Als je slim bent vraag je jouw leveranciers mee te doen in de productie. Je kunt kosten dan bijvoorbeeld delen en samen de opgeleverde content gebruiken voor een groter bereik.

CONTENT EVENEMENTEN

Funeral Rockstars organiseert regelmatig content evenementen waar je gemakkelijk en zonder al teveel voorbereiding en kosten aan kan deelnemen. Deze evenementen leveren uniek beeldmateriaal op van en voor jouw onderneming. Niet te missen dagen als je relatief weinig budget hebt en toch zin hebt in nieuw beeld van je onderneming, persoon en producten.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.