TRAINING PROGRAM

Als je dingen zelf wil doen dan zit je bij ons goed. Wij hebben een serie online trainingen met een klein aantal deelnemers. Je kunt in november 2020 aan de eerste training 

20 NOVEMBER 2020

Investeer in jouw merk en marketing én leer creatief te denken met de middelen en het netwerk dat je al hebt! Kom met jouw onderneming in deze training en maak kennis met vormen van creative business en creative funeral marketing. Je brengt zelf een case/onderwerp in waar je aan wilt werken (marketing, nieuw product/project, beleving, verdienmodel, identiteit etc). We werken in de thema's; (post-)covid uitvaartkansen, marketing met weinig budget en trends als strategische houvast. Verwacht een dag op een betekenisvolle locatie (of online bij een lockdown) waarbij de ideeën voor elke onderneming over tafel vliegen en je naar buiten stapt met nieuwe constructies én drive. Jouw mentor is onze eigen deathfluencer en TEDx spreker Marieke van der Weiden. Je kunt de hele dag vragen stellen en sparren, met haar en met andere ondernemers.

PROGRAMMA 2021

THEMA GROEP 1 GROEP 2 GROEP 3
Deelnemers 10 10 10
Introductie Ma. 22 mrt Ma. 17 mei Ma. 20 sept
Deelnemers 5 5 5
Ontwerpen Ma. 19 april Ma. 21 juni Ma. 18 okt
Testing Ma. 31 mei Ma. 27 sept Ma. 22 nov
Implementatie Ma. 14 juni Ma. 11 okt Ma. 13 dec
Locatie Rotterdam Rotterdam Rotterdam

VERVOLG TRAININGEN

COVID UPDATE 

De Creative Marketing & Funeral Business training van 20 november 2020 gaat vooralsnog gewoon door. Wij hebben een maximum van 10 deelnemers in deze training verspreid over een locatie met zowel binnen genoeg ruimte als buiten. Mocht er onverhoopt een totale lockdown komen tussen 7 en 20 november 2020 dan wordt deze training online gegeven via Teams. Om je in dat geval tegemoet te komen kun je training B (ontwerpen) gratis boeken en krijg je 1 x een peptalk (privé consult) kado om je bij de les te houden. Je hebt dan drie-in-een voor 1 prijs.