ROADTRIP WORDT TIJDELIJK EEN TRAINING

Normaal houden wij 2 keer per jaar een Funeral Roadtrip trendtour. Vanwege de COVID-perikelen hebben we dit  tijdelijk omgebouwd tot een intensieve, dynamische training op locatie. Zo kunnen we de veiligheid van jou als deelnemer beter waarborgen.

MARKETING, TRENDS EN DE KANSEN VAN POST COVID UITVAARTLAND

We verblijven dit keer op 2 locaties op 100 meter loopafstand van elkaar. Kom erbij als je wilt werken aan jouw onderneming. We werken aan jouw merk en marketing, hebben het over de kansen van post-covid uitvaartland en bepalen trends die jij als houvast kunt gebruiken voor jouw marketingstrategie in 2021

De Funeral Roadtrip Trendtour maakt tijdelijk plaats voor een intensieve training live op locatie. In deze training werken we met een kleine groep deelnemers aan ieders merk en marketing. Je leert hoe je op relatief weinig budget jouw onderneming bij jouw doelgroep in de kijker speelt. Je leert je doelgroep (beter) te definieren en we gaan in op de kansen voor jouw onderneming in het post-pandemie tijdperk. Aan de hand van trends ga je aan de slag met een creatief marketingconcept en het bijstellen van jouw marketingstrategie in 2021.

 

NOTE : mocht er door overheidsmaatregelen geen mogelijk zijn deze training live op locatie te volgen dan wordt deze op dezelfde dag in het gehele tijdsblok online gegeven vanuit onze studio. De training gaat dus altijd door (via ZOOM)!