Jouw uitvaartverzorger doet er alles aan om de dag van afscheid goed te laten verlopen en persoonlijk te maken. Toch heeft jouw uitvaartverzorger meestal een relatief klassieke achtergrond waardoor sommige zaken niet goed uit de verf komen. Wil je echt full-out uitpakken op de dag van afscheid schakel Funeral Rockstars dan in. 

Wij zorgen voor een impactvolle laag aan creatieve directie die je bij jouw uitvaartverzorger niet vindt. Dat kan bijvoorbeeld zijn het spectaculair maken van een aankomst, het organiseren van een passend uitgewerkt thema op iemands hobby, sport of favoriete merk of een over-the-top styling en presentatie van locaties, mensen en degene die heen is gegaan. Uiteraard bieden wij ook entertainmentonderdelen zoals live bands en dj-s, theater- en dansgezelschappen, een koor, champagnemeisjes en zelfs katten om je verdriet weg te aaien als je dat wilt. 

KUNST, MODE, MERKEN & ENTERTAINMENT

Funeral Rockstars kent een achtergrond in de mode, kunst en entertainmentindustrie en werkt met een team wat binnen no-time een gepast uitvaartconcept bedenkt en produceert voor klanten. Wij regelen de creatieve toppings op uitvaarten. Dat betekent dat we de gehele productie van creatieve extra's verzorgen zoals lichtwerk, decors, thematisering, ontvangst, entertainment en de overall presentatie aan families. We focussen op iemands favoriete merken, sport, lifestyle, trends en natuurlijk muziek. Ons team bestaat uit creatieve 30-ers, 40-ers en 50-ers die hun sporen hebben verdiend bij grote mode-, kunst en lifestylelabels. Wil je dat er echt aandacht wordt besteed aan aankomst, presentatie, thematisering, stijl en details? Laat ons zaken voor je uit handen nemen. De hemel is het hoogst haalbare bij ons.

AFSTEMMING VOORAF

Bij aanvang van een Creative Direction opdracht richten wij een afgeschermde website in waar jij op elk moment kunt inzien wat wij per moment zullen organiseren of inbrengen. Zo heb je van tevoren al een beeld van wat er gaat gebeuren, hoe en door wie. Vooraf vragen we je een kort formulier in te vullen met een aantal vragen die ons helpen het programma in te vullen. Uiteraard hebben we zaken dusdanig geautomatiseerd en ingericht dat we minimaal tijd en energie van je vragen.