Onze Twin Stewards zijn een fenomeen in uitvaartland. Met hun felrode pakken zijn zij bekend van onze commercials en hun performing hospitality op uitvaarten en afscheidsgelegenheden. Voorheen werkten deze tweeling voor o.a. Marlies Dekkers, Club NOW & WOW en Ramses Shaffy. Performing Hospitality zit in hun bloed. Daarmee bedoelen we een combinatie van synchroon bewegen en het aanbieden van gemak en gastvrijheid. Onze twins zijn jouw hulpvaardige stewards aan boord van de emotionele achtbaan die je meemaakt tijdens een afscheidsplechtigheid. 

PERFORMING HOSPITALITY

Deze eeneiige tweeling zorgt voor deurontvangst en begeleiding van kist, familieleden en vrienden. De tweeling loopt bijvoorbeeld vooruit op de rouwwagen, houdt deuren open, ontvangt families en vrienden, brengt een groet of salute, stelt mensen op hun gemak en kan bijvoorbeeld zaken uitdelen op uitvaarten en plechtigheden. Zij brengen mooie synchrone nuances aan in afscheid nemen en doen het goed op beeld of als levend decor.

TWIN STEWARDS INZET
Ontvangst gezelschappen deur/entree (Vocaal of non-verbaal)
Voorlopen gezelschappen/rouwwagens
Aanzet/teken geven van/voor een actie (Bijv. optillen kist)
Synchroon oplopen / Salute brengen (Bijv. naar kist)
Levend decor / Synchroon beeldmerk (Bijv. voor foto's)
Hand en spandiensten (uitdelen, aangeven etc)
Paraplu service /droog houden / Beschermen

AFSTEMMING VOORAF 

Bij aanvang van een Twin Steward opdracht richten wij een afgeschermde website in waar jij op elk moment kunt inzien wat wij per moment zullen organiseren of inbrengen. Zo heb je van tevoren al een beeld van wat er gaat gebeuren, hoe en door wie. Vooraf vragen we je een kort formulier in te vullen met een aantal vragen die ons helpen het programma in te vullen. Uiteraard hebben we zaken dusdanig geautomatiseerd en ingericht dat we minimaal tijd en energie van je vragen.